Sortiment

Klassisk Gelato

Vaniglia

(Vanilje)

En lækker hvid vaniljeis fremstillet af gårdmælk fra Kisbæk ved Løgumkloster i Sønderjylland. Der ud over er der tilsat fløde og hjemmelavet vaniljesukker af fair-trade bourbon vanlije fra Madagaskar.

Du kan bruge denne til diverse kager eller til en italiensk Affogato, som består af en kugle vaniljeis hvorefter du hælder en dobbelt espresso henover.

Allergener: Laktose

 

Fragola

(Jordbær)

Her tilsættes italiensk inspireret is smagen af den danske sommer i form af jordbær.

Allergener: Laktose

 

Lampone

(Hindbær)

En skøn italiensk inspireret is tilsat hindbær fra det lokale Sørbymagle, hvor Anette og Orla dyrker de fineste økologiske hindbær.

Allergener: Laktose

 

Pistacchio

I denne lækre gelato er der tilsat ægte italiensk pistacie fra Sicillien med tilsat salt til at fremhæve pistaciens smag.

Allergener: Laktose, Nødder

 

Gelato al Cioccolato

(Chokolade)

En lækker italiensk inspireret chocoladeis som er blød og lækker. Smagen er intens som en chokolademousse.  

Allergener: Laktose

 

Cioccolato bianca

(Hvid chokolade)

En himmelsk kombination af belgisk hvid chokolade og lækkert italiensk inspireret is.

Allergener: Laktose, Nødder

 

Stracciatella

En lækker hvid fior di latte fremstillet på den lækre gårdmælk fra Kisbæk med stykker af 70% single origin chokolade fra Peru.

Allergener: Laktose, Nødder

 

Nocciole

(Hasselnød)

Ristede hasselnødder fra d'Alba i Piemonte giver smagen til denne pragtfulde lysebrune italiensk inspireret is. 
Server den gerne til jordbær eller hindbær.

Allergener: Laktose, Nødder, Æg

  

Nougat

Det er næsten nostalgisk når hjemlavet mandelkrokant tilsættes italiensk inspireret mælkeis. Denne is bringer de fleste tilbage til de gode gamle dage.

Allergener: Laktose, Nødder

 

Speciel Gelato

Espanola

(Amarena Kirsebær)

En hvid is med lag af lækre søde Amarena kirsebær.

Allergener: Laktose

 

Menta e Cioccolato

Menta e Cioccolato

(Mynte is med chokoladestykker)

En frisk og lækker gelato, hvor der er brugt frisk mynte samt tilsat 70% singlemark chokolade fra Peru.

Allergener: Laktose & Nødder

 

Stracciatella Fragola

(Jordbær Stracciatella)

En dejlig jordbæris tilsat stykker af 70% chokolade.

Allergener: Laktose & Nødder

 

Ribes Nero

(Solbær)

En intens solbæris som vil være perfekt til dine chokoladekager.

Allergener: Laktose

 

Espresso e Cioccolato

(Espresso & Chokolade)

En smagsfyldt is lavet på friskbrygget espresso af bønner fra Lavazza. Isen er tilsat 70% chokoladestykker. Denne er et must for dem, der elsker kaffe. 
Eller som en italiensk kok fra Napoli sagde efter at have smagt den: "It is like my breakfast"

Allergener: Laktose

 

Mirtilli

(Blåbær)

En smuk blå is, hvor den italiensk inspireret mælkeis mødes med skandinaviske blåbær.

Allergener: Laktose

 

Limone

(Citron)

En frisk is med smag af citron.

Allergener: Laktose

 

Coco

(Kokos)

En is fremstillet på kokosmælk og kokos. Denne kan nydes af dem, der ikke tåler mælk eller er veganer.

Allergener: -

 

Sorbet

Sorbetto alla Fragola

(Jordbær Sorbet)

En lækker frisk sorbet med jordbær. Med sit tvist af lime bliver den som en Strawberry Daiquiri.

Allergener: Ingen (Vegansk)

 

Sorbetto al Lampone

(Hindbær Sorbet)

En flot rød hindbær sorbet.

Allergener: Ingen (Vegansk)

 

Sorbetto all'Arancia

(Appelsin Sorbet)

I udgangspunktet er denne sorbet med pressede appelsiner gul. Dog kan den også fremstilles med røde appelsiner, når disse er i sæson.

Allergener: Ingen (Vegansk)

 

Sorbetto al Clementina

(Klementin Sorbet)

En lækker frisk sorbet med pressede klementiner.

Allergener: Ingen (Vegansk)

 

Sorbetto al Ananas

(Ananas Sorbet)

En lækker frisk sorbet med rigtig ananas.

Allergener: Ingen (Vegansk)

 

Havtorn Sorbet

havtorn

Naturligvis er havtorn sorbetten orange. Den har en god syre, der kan neutralisere en fed dessert. Server den evt. sammen med en lækker chokoladekage.

Allergener: Ingen (Vegansk)

 

Sorbetto Kiwi e Arancia

(Kiwi og Appelsin Sorbet)

En lækker frisk sorbet med kiwi og appelsin. Inspirationen til denne kombination opdagede jeg i Kina, som en friskpresset juice. Den fungerer perfekt som frisk sorbet, hvor appelsinernes sødme balancerer kiwiens syrlighed perfekt. Sorbetten har en flot lysegrøn farve.

Allergener: Ingen (Vegansk)

 

Sorbetto al Lime

En lækker frisk lime sorbet, som god til at rense ganen efter et måltid.

Allergener: Ingen (Vegansk)

 

Sorbetto al Limone e Basilico

(Citron & Basilikum Sorbet)

En super frisk citron sorbet med et tvist af basilikum. De fleste er vilde med denne, som er kendt i Italien.

Allergener: Ingen (Vegansk)

Citron med basilikum sorbet

Sorbetto al Mojito

(Mojito Sorbet)

Hvem sagde Mojito? En lækker frisk lime og myntesorbet, som er dejlig forfriskende. Den kan evt. serveres med rom.

Allergener: Ingen (Vegansk)

 

Mele al forno con Cannella

(Bagt Æble med Kanel Sorbet)

Æbler bagt med kanel benyttes til denne dejlige sorbet,
som har en smag i retningen af en Crumble Cake.

Allergener: Ingen (Vegansk)

 

Sorbetto al Prosecco

(Prosecco Sorbet)

Rigtig italiensk prosecco benyttes til denne sorbet. Benyt den mellem dine retter til at rense tungen.

Allergener: Ingen 

Prosecco Sorbet

Islagkager

 Vi fremstiller også islagkager ved bestilling

Islagkage i haven

---

 

Hvis du ikke fandt din favorit på listen,
så fortvivl ikke.

Måske er det muligt
at få din specielle is eller sorbet fremstillet.

Så spørg endelig, hvis du har andre ønsker.